Goedkope hoge hakken

Hoge hakken kopen is gelanceerd in november 2018. Wij hebben tot doel om met onze website het lopen op hoge hakken te promoten. Daarom verkopen wij onze hoge hakken zo goedkoop mogelijk en hanteren wij een opslag van slechts 40% op onze inkoopprijs. Daarom is hoge hakken kopen de goedkoopste webshop voor pumps en naaldhakken in alle maten voor iedereen in Nederland. In dit artikel schrijf ik over goedkope hoge hakken vs. leren hakken. Aan jou de keuze. 

Wij willen de high heels van diverse merken leveren. Op dit moment zijn wij in overleg met onze toeleveranciers. Hoe gaan wij het doen. In eerste instantie richten wij ons op de niet modische hoge hak. In onze ogen is de naaldhak tijdloos en in zijn meest klassieke vorm altijd goed! Daarom zul je bij ons niet allemaal bijzondere schoenen vinden met excentrieke frutsel, applicaties of blokhakken. Nee, wij gaan echt voor de klassieke hoge hak met een minimale hakhoogte van 10 cm tot het maximum van 11,5 cm omdat wij denken dat 11,5 cm de maximale hoogte is waarop je elegant kunt lopen.

Goedkope hoge hakken kopen doe je online

Hoge hakken ook goed voor de gezondheid.

Mooi hoge hakken hoeven niet duur te zijn. Omdat wij eigenlijk alleen de klassieke pump verkopen hebben wij geen last van hoge ontwerpkosten. De leest waarop onze modellen worden gemaakt is altijd het zelfde en wij kunnen ons volledig richten op het in grote aantallen maken van deze mooie naaldhakken. Door de grote aantallen is de prijs laag dus geen reden om niet 10 verschillende kleuren in jouw schoenenkast te hebben staan. Voor elke outfit een eigen pump in de passende kleur.

Wij laten onze hakken altijd testen door een team van fashionista’s met veel ervaring en mocht een hak toch niet voldoende sterk zijn dan valt dat altijd onder garantie.

Lang plezier van je stiletto’s

Natuurlijk bieden wij ook de belangrijke onderhoudsmiddelen om je pumps mooi te houden zodat je ze extra lang kunt dragen. Je hebt bij ons de keuze uit echt leer en imitatieleer. Echt leren schoenen zijn sterker en gaan langer mee. Als je ze goed onderhoudt kun je er wel 10 jaar plezier van hebben. Je zult natuurlijk wel de heeltips / stifthakjes regelmatig moeten vervangen maar dat kun je met onze eigen heeltips natuurlijk zelf.

Qua uiterlijk zie je het in eerste instantie niet terug maar na verloop van tijd zal de toplaag van imitatieleer toch scheurtjes vertonen. Leren pumps kun je makkelijk met poetsmiddelen onderhouden zodat ze jaren goed blijven. Dat is met pumps gemaakt van imitatieleer toch lastig. Je kunt het kunststof niet goed beschermen tegen ‘bladeren’ en slijtage scheurtjes door het lopen. Heb je iets meer budget, kies dan voor naaldhakken van echt leer en daarna gewoon een kwestie van zo nu en dan inwrijven en oppoetsen. Wij zullen hier diverse handleidingen schrijven.

Bewaren

Bewaren

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 5 =