Hoge hakken op het werk?

Waarom je af en toe op hoge wakken aan het werk moet? Niemand zal ontkennen dat gympen of gewone lage schoenen gemakkelijker zitten dan hoge hakken maar als je eenmaal zit heb je er eigenlijk geen last meer van en kun je er heerlijk aan en uitslippen onder de tafel. Doe dat maar eens met een veterschoen :) En de korte uitstapjes richting koffiecorner of kantine stellen natuurlijk ook niets voor.

Uit onderzoek komt naar voren dat het goed is voor je toekomst om minimaal 1 x in de week hoge hakken te dragen als je naar het werk gaat. Wissel het af maar verbaas af en toe jouw omgeving met jouw vrouwelijkheid. Uit ervaring blijkt dat eigenlijk elke vrouw dit kan mits je het met enige regelmaat doet. je went eraan en bouwt kracht op in je enkels, kuiten en bovenbenen. Lees meer over high heel training hier.

in hoge hakken naar het werk de zaak

Je loopt natuurlijk anders op hoge hakken. Psychologen hebben dat onderzocht en mannen vinden het vrouwelijker. Het benadrukt duidelijk het verschil – lichamelijk – tussen mannen en vrouwen en dat kan op de werkvloer ten goede komen. Je valt meer op in de groep en het is algemeen bekend dat grotere mensen hogere functies bekleden.
Daarnaast ben je ook mooier. Het is een feit dat mannen vrouwen op hoge hakken aantrekkelijker vinden dan vrouwen op platte schoenen. Dit is onderzocht door foto’s te laten zien van vrouwen op lage schoenen en dezelfde vrouwen op naaldhakken. Ze vinden de vrouwen op hakken aantrekkelijker. Dat heeft voordelen op het werk. Het is algemeen bekend, knappere mensen krijgen vaker een sollicitatiegesprek, gemiddeld een hoger salaris en gemakkelijker promotie. Bovendien voel je je, mits ervaren in het lopen op naaldhakken en in een goede kwaliteit en aansluitende pump, zelfverzekerder en knapper. Dat werkt door. Als je je aantrekkelijker voelt straal je dat ook uit. Je voelt je sterker en ervaart minder stress. Zelfvertrouwen is belangrijk als je een goede indruk wilt maken op je collega’s of toekomstige werkgever. Gewoon heel simpel door het dragen van 10 centimeter hoge hakken.

Dus, investeer in jezelf en in mooie goedzittende pumps en put on those high heels and impress. Zwarte pumps, rode peeptoes of een klassiek bruine booty. Je kunt het, gewoon een kwestie van regelmaat. En voor je het weet wil je niet anders want hoe dan ook, je houdt je benen strak én maakt indruk. Goed voor je lichaam en de portemonee.

So, put on those high heels and impress!

Isabel

PS
Wellicht ook interessant om te lezen:

  1. Zij hoge hakken gezond
  2. Uitslippende naaldhakken voorkomen?
  3. Metalen of kunststof stifthakjes?
in hoge hakken op het werk 001

Show your femininity